Varför Batterirenovering.se

Det är enkelt.

Jag Simon driver BRT av flera anledningar men det primära är att försöka leva så Hållbart som möjligt. Att ta tillvara på det vi har och använda det maximalt är ett led i en Hållbar framtid.

Batterier är dyra att köpa in nya. Att skrota batterier bara för att man vill ha nytt det är inta att driva sitt företag i en hållbar riktning. Att maximera batteriets livslängd genom vår batteriservice är ett steg mot en hållbarare framtid. kolla med oss vad vi kan göra för just dig och ert hållbarhets arbete!!

Vår HÅLLBARHETS syn. så här ser vi på en hållbar framtid. Vi tror inte att ökad konsumtion är en lösning på en hållbar framtid. Vi kollar på helheten vilka avtryck gör vi för vår framtid. Vi har börjat titta på vad som påverkar vår miljö. Så som transporter var produceras saker och under vilka förhållanden. Vi är noga med vad vi säljer och köper in. Vi hoppas på utbyggd kärnkraft. Vi tror på energimedvetenhet, en elbil sok går från 0-100 på 3sek är inte imponerande men hade den kunnat köra mer än 100mil på en laddning det är imponerande. att få en elmotor att accelerera är inte svårt men att få acceleration och räckvidd att bli en bra combo är svårt. Att ladda ett missköt batteri kräver oftare laddning per vecka detta medför en ökad energiförbrukning jämfört med ett batteri som fått en service från oss. Ett truckbatteri hamnar inte i allas ögon under energi kostnader utan på driftkostnader för truckar/fordon mm.

Vi på BRT Research /Batterirenovering.se Hjälper er med era Hållbarhets mål.

Det är så här att batterier som inte sköts kräver mer energi vid laddning och laddning oftare. Denna kostnaden har jag ännu inte träffat någon som har koll på. Efter behandling hos oss så tar batteriet emot laddning bättre. Samt att livslängden förlängs.

Tråkigt nog får vi ofta in utdömda batterier till oss där kunden inte bara tackat ja till ett nytt batteri utan vill ha ett andra utlåtande om sitt batteri. Där felet har varit dålig kontakt eller en trasig cell. Vi skrotar inte batterier i onödan utan försöker se på varje kunds behov mm.